Cart
Sepetinizde ürün bulunmuyor.
Yunanistan’a yolculuk yapmayı planlıyor musunuz? Ya da Türkiye’ye gelen Yunan misafirlerinizi ağırlamak mı istiyorsunuz? Ya da komşu kültürün diline merak mı duyuyorsunuz?
Yunanca ve Yunan kültürü ile ilgilenen insanlar ile tanışmak, onlar ile fikir alış-verişi yapmak ve Yunanca temel iletişim becerileri kazanmak için…
Bu atölye, bir ay gibi kısa bir sürede günlük hayatta ihtiyacınız olacak pratik Yunanca bilgisiyle donatılmanız (anlama, konuşma ve karşılıklı iletişim kurma becerisi) için anadili Yunanca olan eğitmen tarafından özel olarak tasarlandı. Atölye boyunca iki kapsamlı değerlendirme ile öğrenilenler pekiştirilecek ve eksik kazanım bırakılmayacaktır.
Kazanımlar:
Ayrıca;
1.Atölyemizin katılımcısı “Kalimera” gibi birleşik bir kelime münasebetiyle yalnız bir sözcük değil, Yunanca’daki kelime vurgusuyla çeşitli tonlamalarına aşina olacak. Bu itibarla farklı ortamlar veya amaçlara yönelik sözel ve görsel iletişim kurma becerisini yetiştirmeye başlamış olacak.
2.Atölyede işlenecek olan konulardan anlaşıldığı üzere Yunancada temel iletişime gereken sözcük, ifade ve soru kalıplarını gündelik hayatta en sık rastlanan durumlarla baş etmek için basit, kullanışlı ve etkili bir yolla kazanacak.
3.Temel seviyede Yunanca anlama ve konuşmaya yol açıldığı gibi atölyemizin katılımcısı Türkçe ile Yunanca arasındaki benzerliklerle farklılıklarını kavramaya motive olacak.
15 yaşından büyük, Yunancayı “akademik” değil, “gerçek hayat” için öğrenmek, sadece bir dili değil, bir kültürü tanımak ve Yunanca temel iletişim kurmak isteyen herkesi 3 Temmuz Perşembe saat:16.00’da AtölyeAyvada’da bekliyoruz.
Tarih ve Etnoloji Bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Sosyal Bilimlerde Yüksek Araştırmalar Okulu’nda tamamlayan YANNIS BONOS, Paris ile Ankara arasında sekiz yıllık doktora tezi macerası yaşamıştır. Atina ile Selanik’te yabancı dil olarak Türkçe öğretirken çeşitli ticari ve bilimsel çeviri hizmetleri sunmuştur. Bu işlerin yanı sıra Midilli’de zeytincilik tarih araştırmalarıyla da ilgilenmektedir.
NOT: Atölye, anadili yunanca olan eğitmenden online ortamda toplam 1 ay (12 saat) sürecektir (3 Temmuzdan itibaren 28 Temmuza kadar her Perşembe ve Pazartesi 16:00 – 17:30 arası). Katılımcılar, Atölye Ayvada’da sınıf ortamında online olarak bağlanacaklardır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN: 0 505 447 26 00
Soru, görüş ve önerileriniz için, bize ulaşın
SÜRE | 4 HAFTA, 8 GÜN, TOPLAM 12 SAAT |
---|